Blogg – Bevar Fjellhamar

Det er åpent for alle å skrive innlegg i bloggen, enten du er mot stor-utbygging eller du er for. Send en mail til adressen under, så får du brukernavn og passord. Eller du kan sende oss innlegget, så legger vi det ut for deg.

Epost: arbeidsgruppe@fjellhamarvel.no

 

 

Share Button

4 thoughts on “Blogg – Bevar Fjellhamar

 1. Trond Formo

  På denne siden kan man gå inn å se på Støymålinger som er foretatt i 2013. Om man søker opp Fjellhamar, så ser man at i dag så har vi et veldig belastet område når det gjelder støy fra trafikk ( bil og jernbane). Med den utbygging som er forslått så kommer man til å få en markant økning av antall biler på lokalveiene. Vi kommer til å få et helt annet støynivå om noen år. Bor langs Marcus Thranesvei mellom begge skolene, og har merket stor forandring av støybildet bare siden 1997. Og det kommer ikke til å bli noe bedre. Uansett om utbygger sier at lastebilene forsvinner fra Icopal sitt lager, så er det bare ‘peanuts’ i sammenlingning.

  Reply
 2. hans Herman Gulbrandsen

  Jeg ønsker som mange med meg at denne den planlagte gigant utbygging på Fjellhamar stoppes i den form
  den presenteres i dag. En bør kunne finne en middelvei som ivaretar Fjellhamars særpreg samt at de gode eksisterende boforhold sikres.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *