Bevar Fjellhamar

Med de tre utbyggingsprosjektene i Fjellhamar sentrum, planlegges det å bygge opp mot 2680 boliger, det vil si ca. 6700 nye innbyggere, det er like mange som i ca 10 stk Tveitablokker, eller like mange som bor på hele Ammerud. Les mer

OBS OBS: Klikk her og se hva partiene i Lørenskog mener om utviklingen av Fjellhamar

Skriv under og støtt aksjonen for bærekraftig utvikling av Fjellhamar

Velkommen til åpent møte med politikerne i Lørenskog – Klikk har og les mer

Les hva det har vært jobbet med de siste månedene

Last ned den nye brosyren eller annet materiale her

Vi mener planene som presenteres vil medføre helt urimelige store inngrep på Fjellhamar, og vi jobber for å begrense utbyggingen til et nivå som er akseptabelt også for oss som allerede bor her, og som er bærekraftig for hele lokalsamfunnet. Les mer

Share Button

7 thoughts on “Bevar Fjellhamar

 1. Tom Halvorsen

  Fint om dere får opp den nye skissen på utbyggingen slik at vi selv kan se siste innspill og vurdere ut fra status og ikke tidligere planer.

  Reply
  1. petter@fjellhamar.com Post author

   Vi skal legge ut de nye planene, de finnes nok også på Fjellhamar utvikling sine sider, lenke ligger under “media og lenker” i høyremenyen.

   Reply
 2. Kari M Schjølberg

  Hei.
  Som beboer i Fjellhamarveien 58 ( Stasjonsgården II ) har jeg på vegne av de andre beboerne fått i oppdrag å få tak i litt mer informasjon om planlagt utbygging av spesielt Icopal- tomta og i fht. Fjellhamar Skole som er det nærmeste for vår del. Forstår også at det har pågått en underskriftskampanje, uten at , de jeg har snakket med, kan si at de har vært med på dette. Vi ønsker å gi et tilbud om informasjon – og oppdatering i fht. utbyggingen både for beboere i Stasjonsgården I ( nr. 56 ) og II. Dersom dere har forslag til hvem som kan / vet mest om dette , er jeg takknemlig for tips !

  Mvh Kari M Schjølberg

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *