Arbeidsgruppe – Kontakt oss

En foreløpig arbeidsgruppe består av personene under. Ta kontakt om det er noe du lurer på eller om du ønsker å bidra. Vi tar gjerne i mot innspill og kommentarer fra alle. Om du har relevant kompetanse, eller relevante kontakter, er det naturligvis veldig fint om du tar kontakt.

Epost: arbeidsgruppe@fjellhamarvel.no

 • Hanne Løvbrøtte – T: 911 86 264
 • Sigurd Stensbråten – T: 954 30 092
 • Ole Christian Stav – T: 977 66 134
 • Frode Rønning – T: 415 35 338
 • Frode Rutledal T: 994 36 380
 • Petter Bakke – T: 907 81 085 (Kontaktes om nettsidene)

 

Share Button

1 thought on “Arbeidsgruppe – Kontakt oss

 1. Arshed Khan

  Hei
  Jeg fikk brosjyre fra dere i posten i dag. Jeg fikk nærmest sjokk når jeg leste om disse store utbyggingsplaner. Det virker nesten uvirkelig. Jeg fatter ikke at politikerne kan gå med slike mega planer som kommer til å rasere lokalområdet. I dagens hete boligmarked tenker utbyggerne kun på kapital og kortsiktig fortjeneste. Jeg trodde våre politikere skal ta vare på beboernes interesser når det gjelder trivsel & livskvalitet men ser ut som de blir revet med. Utbygging er helt greit men det må være i kontrollert tempo uten å ødelegge for de som bor der & ny innflyttere kan også ha det bra. Fjellhamar skole er landets største skole fra før av. Samme gjelder de fleste andre kommunale tjenestene. Kapasiteten er sprengt.
  Veldig bra at dere tok initiativ til å bevare Fjellhamar. Jeg er overbevist om at de fleste som bor her støtter denne saken. Men det er viktig å nå til alle med budskapet. Arrangere flere folkemøter & dør til dør aksjon. Det haster også å få en klarering fra politikerne hva de mener om denne saken før valget.
  mvh

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *